herfst vastlopen

Vastlopen

Ik werkte vandaag aan mijn bedrijf. Administratie, teksten aanpassen, emails en doorontwikkeling van een product. Alleen, ik liep vast in mijn eigen hoofd en gedachten. Practice what you preach, schoenen aan en naar buiten. Dat hielp niet meteen. Ik bleef puzzelen over de juiste insteek voor een nieuwe wandeling. Ik herken mijn eigen valkuilen gelukkig steeds eerder en besloot een experiment uit mijn eigen rugzak toe te passen.

Experiment: 

  • Wat is je lievelingskleur?
  • Waar om je heen (het liefst in de natuur), neem je deze kleur waar? Zowel dichtbij, als wat verder weg. 
  • Blijf dit doen totdat je opmerkt dat je niet meer wordt afgeleid.

Je zet hiermee je kalmeringssysteem aan, waardoor je ontspant en onder andere je creativiteit weer toeneemt.

Mijn lievelingskleur is geel, en toen ik eenmaal uit mijn hoofd was, zag ik echt overal gele bloemen en vlinders. En als vanzelf kwam daarna ook weer de inspiratie voor mijn wandeling. Ik wil met de wereld, maar vooral met zorgorganisaties, delen wat ik kan bijdragen aan de verzuimpreventie van de leidinggevenden die dreigen te bezwijken onder de werkstress. Een nieuw product is een middel daarvoor. Nu de creativiteit weer stroomt, komen de juiste zinnen als vanzelf. Nieuwsgierig naar de nieuwe wandeling? Laat hieronder je gegevens achter en ik houd je op de hoogte!

Herken je bij je zelf de signalen dat je vast loopt? Heb je voor jezelf al iets bedacht wat dan helpt? Of herken je het niet en ploeter je door, omdat het nou eenmaal af moet? En hoe effectief is dat voor je?

Hier kun je nog meer lezen...

Wil je meteen 3 oefeningen ontvangen om je veerkracht te vergroten en stress te verminderen, zodat je weer rust en balans vindt?

Met het aanvragen van de oefeningen ga je ook akkoord dat je op onregelmatige basis een bericht van mij ontvangt met daarin interessante informatie over stress en veerkracht.