-
Je maakt lange dagen, maar je hebt het gevoel dat je niks voor elkaar krijgt. De adhoc klussen vliegen om je oren. Je dag is te kort voor je eindeloze takenlijst. Je wilde eigenlijk nog een medewerker bellen om te vragen hoe het gaat. Dat schuif je maar weer door naar morgen.
-
Een medewerker meldt zich ziek, en in plaats van haar beterschap te wensen kun je alleen maar denken aan het rooster dat dicht moet. Een openstaande weekenddienst, hoe ga je dit nu weer oplossen?
-
Je wekker gaat. Je lag al wakker. Je hebt straks een netwerk gesprek waarvan je zeker weet dat er klacht komt. Je piekert je suf over hoe je het gesprek gaat aanvliegen. Aandachtsloos vul je de broodtrommels en met een vluchtige kus zwaai je de kinderen uit. Op tafel zie je de topotoets liggen. Shit, vergeten succes te wensen.
-
Zuchtend kom je thuis na een vermoeiende werkdag. Nu eerst zorgen dat de kinderen kunnen eten. Je zou vanavond eigenlijk naar de sportschool gaan, dat zeg je toch maar af. Je moet de bijeenkomst van morgen over het nieuwe HR systeem nog voorbereiden.
-
In een overleg met collega’s storm je naar binnen. Jij bent wéér te laat. Net als je wilt zitten, gooi je je koffie over jouw laptop. Een collega vraagt hoe het gaat, je voelt je tranen branden. “Druk” zeg je “net als iedereen”.
Je bent zo moe. Je werkt je honderd slagen in de rondte en toch komt er geen einde aan. Je wilt dit zo niet meer. Als jij nu niet ingrijpt, dan is het nog een kwestie van tijd tot jouw lijf aangeeft dat het niet meer kan en je je echt moet ziekmelden. En wie moet dan het werk doen? De collega’s die het ook al zo druk hebben? En hoe moet het dan met de kinderen en de altijd volle wasmanden?
Hoe zou het voor jou zijn als:
Jij zelf weer je agenda bepaalt en dan ook de rust hebt om pauze te nemen?
Jij weer tijd hebt om echt te horen hoe het met je medewerkers gaat?
Jij in de ochtendspits je aandacht bij de kinderen hebt ipv bij je werk?
Jij na je werkdag nog voldoende energie over hebt voor je gezin, vrienden en je hobby’s?
Jij oprecht kunt zeggen dat het “goed” met je gaat?
"Dit is echt mogelijk als wij samen op pad gaan.
Letterlijk naar buiten voor een frisse wind door je hoofd".
Wat gaan wij doen?
Het traject bestaat uit 7 coachingssessies van 1 tot 1,5 uur, buiten al wandelend in de natuur. Ik combineer in dit traject het HeartMath “Werken aan veerkracht” programma met ervaringsgerichte oefeningen in de natuur.
Naast coaching op een stress-gerelateerd vraagstuk, leer ik je een wetenschappelijke bewezen techniek waarmee je direct in het hier en nu, via je ademhaling, weer kunt kalmeren. Om het effect hiervan direct te zien, krijg je een Inner Balance Trainer in bruikleen.
Tot slot, krijg je experimenten en audio bestanden voor thuis, om in de hectiek van alledag toch je rust te vinden.
Aan het einde van het traject heb je:
Inzicht in je eigen stress én je energie;
Nieuwe technieken in je rugzak om beter te herstellen van stressvolle situaties. Groot en klein;
Weer grip op je eigen emoties, waardoor je betere keuzes kunt maken. Zowel op het werk als thuis.
De coachwandelingen vinden plaats in de omgeving van Den Bosch (Moerputten of Drunense Duinen). In overleg kan het mogelijk zijn om dit gebied tot een straal van 20 km rondom Den Bosch op te rekken. In het traject krijg je ook audiobestanden, daarmee kun je wandelen waar je wilt.
In de coaching maak ik gebruik van een Inner Balance Trainer en Hartcoherentie. Meer informatie vind je hier.
De investering voor particulieren bedraagt €75 (incl. BTW) per wandeling (Traject is 7 wandelingen).
Zegt je intuïtie: “Ja!” Klim in de pen. Zeg jij: “ik heb geen intuïtie”, misschien is het dan juist wat voor jou.
Druk op de knop om gelijk een belafspraak in te plannen. Gaat dat wat te snel. Je mag mij altijd appen op 06-38611497.
Mailen mag uiteraard ook: info@buitenhuijts.nl.
Veelgestelde vragen
Natuurlijk kun je met zelfreflectie inzicht krijgen in je eigen stress. Het hardop uitspreken van wat je denkt, doet en voelt naar iemand die geen belang heeft, kan wel degelijk helpend zijn om echte veranderingen in gang te zetten.
Natuurlijk. Een eerste kennismaking is sowieso gratis en vrijblijvend. Ik organiseer daarnaast ook met regelmaat workshops of stiltewandelingen voor kleinere bedragen. Neem vooral een kijkje bij mijn aanbod. Daarnaast is ook zinvol om met je leidinggevende of HR te overleggen of er een financiële bijdrage mogelijk is in het kader van vitaliteit of verzuimpreventie.