Neem een moment voor jezelf en Stap in de Stilte tijdens een stiltewandeling.

Heb je een verlangen naar meer stilte en innerlijke rust, en wil je โ€œeen stok achter de deurโ€, zodat je ook daadwerkelijk gaat? Ga met mij mee de stilte omarmen.

Verlang je naar tijd voor reflectie?

Neem een moment voor jezelf en Stap in de Stilte tijdens een stiltewandeling.

Vanaf maart 2023 organiseer ik ieder seizoen een stiltewandeling in de Loonse en Drunense Duinen. Wandel je met me mee?

Ik nodig je uit om een vraagstuk met je mee te nemen, een uitdaging waar je graag dieper op wilt reflecteren. De rustige omgeving en de kalmerende natuur zal je inspireren terwijl wij in stilte wandelen.

๐Ÿ’š Ontdek de kracht van stilte
๐Ÿ’š Verbind je met de natuur, je eigen gedachten รฉn elkaar
๐Ÿ’š Vind rust, helderheid en nieuwe perspectieven

"Dank je wel voor de fijne en mooie vertragende wandeling in stilte. Het voelde vertrouwd om samen met jou te mogen vertragen en soms stil te staan. Ik had dit nodig om uit mijn gejaagdheid te komen. Door te vertragen merkte ik meer op; in mezelf en in de natuur"โ€‹

๐—š๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜€๐—ป๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ

Miriam Huijts wandelcoach

Reserveer je plekje voor de stiltewandeling

Deelname kostย  ย โ‚ฌ 17,50 per keer.ย 

4 Seizoenen deelnemen aan de
stiltewandeling?

Heb je al eerder meegelopen met een stiltewandeling, dan heb ik een toffe kortingscode voor je. Mail mij dan even.

Achtergrond quote
joriet-van-eck-Eej-axLkhJA-unsplash

“Bijzonder hoe we ieder ons eigen pad lopen, merkbaar is wel de kalmte en het tevreden zijn met jezelf. Het geeft een innerlijke grote glimlach. Ik voel mij meer open staan voor contact. Deze wandeling heeft me rust en kalmte bezorgd. En ik besef me dat ik best goed ben in mezelf zijn. Door dit mee te maken krijg ik juist enorm veel zin in het nieuwe jaar wat eraan zit te komen. Even bewust stil staan en langzaam vertragen helpt je scherp te stellen. Bedankt voor deze geweldige ervaring!”

Elsbeth
Deelneemster Stiltewandeling December 2023