Coaching DIY (Do It Yourself)

Wandel jezelf naar meer veerkracht!

alle ballen in de lucht

Ben jij dit?

Als jij weet dat het zo niet langer kan, maar een heel coachtraject (bij mij of bij iemand anders) voelt te groot, te intens of te duur. Lees dan vooral verder over het programma Coaching DIY (do it yourself – zelf, maar niet alleen!).

Het is niet zomaar een programma. In dit programma sleur ik je achter je computer vandaan om naar buiten te gaan. 6 weken lang ongeveer een half uur tot uur samen naar buiten. Ik hoor je denken: “Een uur? Waar haal ik die tijd vandaan? Ik heb het al zo druk!”. Als je echt eerlijk naar jezelf bent, weet je ook dat je het zo niet meer langer wilt. Gun jezelf dat uurtje in de week. Dat besluit alleen al, geeft nieuwe energie. 

Je krijgt informatie over stress en veerkracht. Kennis alleen is niet voldoende, dan kan je ook een boek lezen. In de oefening die je wekelijks krijgt ga je ontdekken wat stress voor jou betekent. Je gaat ontdekken hoe je kunt kalmeren en hoe je weer beter in je vel komt te zitten.

  • Het leven brengt nou eenmaal stress met zich mee. Wil jij ook leren om beter daarmee te kunnen dealen?
  • Wil jij ook leren hoe je nog genoeg energie over houdt zodat je ’s avonds niet crasht op je bank
  • Wil je ook meer rust in je leven en écht leven vanuit wat jij belangrijk vindt?

“Via LinkedIn ben ik met Miriam in contact gekomen. De onderwerpen en inhoud van haar posts maakten mij nieuwsgierig. Ik zat thuis met burnout en zoekend naar de volgende stap in mijn herstel. De audio’s van Miriam met daarbij haar motiverende berichten hielpen mij weer naar buiten te gaan en te gaan wandelen. De rust in de stem en de eenvoud van de oefeningen maakten dat het prettig was en geen grote drempel om over te gaan.” 

 Regieverpleegkundige Ouderzorg

Wanneer is dit iets voor jou?

En wil je dat anders?

Hoe zou het voor je zijn, als je lekker naar buiten gaat, met mij op je oren. Door middel van oefeningen en reflectie ga jij steeds vaker met energie kiezen voor wat jij belangrijk vindt. 

Wat ga je doen?: 

6 weken lang ontvang je elke week een mail met daarin 1 of meerdere audio’s. Ik ga met je naar buiten met verschillende oefeningen. Denk daarbij aan:

  • vertraging en verstilling
  • Waaraan merk ik dat ik energie verlies?
  • Wat vind ik echt belangrijk?
  • Hoe zorg ik dat ik zelf weer oplaad? 

Wanneer is het niks voor jou?

  • Als je al helemaal opgebrand bent en je interne batterij is al helemaal leeg. Dit programma alleen doorlopen, vraagt dan te veel van je en is al op voorhand dan geen succes. En zonde van je tijd en energie. Ik gun je een succeservaring. 
 

Garantie

Ik ben overtuigd van het effect van het programma. Misschien twijfel je of deze manier bij jou past. Als je binnen twee weken na de start van dit bericht een berichtje stuurt, dan krijg je je investering, zonder

Zoals ik het zie: je hebt nu 3 keuzes:

  1. Je doet helemaal niks. Je gaat gewoon lekker door met hoe je het doet. Probeer dan in ieder Misschien is een gratis begeleide audio wandeling wel nog wat voor jou.

2. Je voelt dat je dit nodig hebt. Zoals het nu gaat wil je het niet meer.  

3. Je twijfelt nog. Dat snap ik. Het valt ook allemaal niet mee. Stuur je dan even een appje (via de knop rechtsonder) met je twijfels en vragen. Dan beantwoord ik ze, en dan is het aan jou. Of wil je liever even bellen?