Coaching DIY

Schoenen aan en gaan! 

Wandelcoach jezelf naar meer veerkracht!  

Het traject is nog in ontwikkeling enkomt naar verwachting in maart 2024 online. Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden. Schrijf je – vrijblijvend – in op de interesselijst!

Ben jij dit?

“Via LinkedIn ben ik met Miriam in contact gekomen. De onderwerpen en inhoud van haar posts maakten mij nieuwsgierig. Ik zat thuis met burnout en zoekend naar de volgende stap in mijn herstel. De audio’s van Miriam met daarbij haar motiverende berichten hielpen mij weer naar buiten te gaan en te gaan wandelen. De rust in de stem en de eenvoud van de oefeningen maakten dat het prettig was en geen grote drempel om over te gaan.” 

 Regieverpleegkundige Ouderzorg

Stress- en burnoutcoach

Hoi ik ben Miriam...

Werk overspoelde mijn leven. Ik heb jarenlang als leidinggevende in de zorg gewerkt. De zorg gaat 24/7 door, en ergens in al die jaren heb ik mezelf aangepraat dat ik ook altijd bereikbaar en beschikbaar moest zijn voor mijn teams, collega’s en netwerk.

Al wandelend in de Zuid-Limburgse heuvels, viel het kwartje: “Ik vertel mijn teams dat ze voor zichzelf moeten zorgen, wanneer ga ik mijn eigen advies eens opvolgen?”

Blije woorden van anderen

Nog meer inspiratie op mijn blog

een nep sabeltandtijger in het oermuseum boxtel

Wat is e-mailapneu?

Adem je nu? Ja, dat lees je goed. Veel mensen houden onbewust hun adem in terwijl ze hun e-mails (of Linkedin feed) lezen. Dus, een

Lees verder »

Zullen we kennis maken, telefonisch of online?

Als je een ‘ja’ gevoel krijgt en eens samen zou willen kijken wat ik voor je kan betekenen, dan kun je hier vrijblijvend een gesprek inplannen om elkaar online of via de telefoon te ontmoeten.

Foto van zonlicht in de bomen

Wil je meteen 3 oefeningen ontvangen om je veerkracht te vergroten en stress te verminderen, zodat je weer rust en balans vindt?

Met het aanvragen van de oefeningen ga je ook akkoord dat je op onregelmatige basis een bericht van mij ontvangt met daarin interessante informatie over stress en veerkracht.