• Je maakt lange dagen, maar je hebt het gevoel dat je niks voor elkaar krijgt. De adhoc klussen vliegen om je oren. Je dag is te kort voor je eindeloze takenlijst. Je wilde eigenlijk nog een medewerker bellen om te vragen hoe het gaat. Dat schuif je maar weer door naar morgen.

 • Een medewerker meldt zich ziek, en in plaats van haar beterschap te wensen kun je alleen maar denken aan het rooster dat dicht moet. Een openstaande weekenddienst, hoe ga je dit nu weer oplossen?

 • Je wekker gaat. Je lag al wakker. Je hebt straks een netwerk gesprek waarvan je zeker weet dat er klacht komt. Je piekert je suf over hoe je het gesprek gaat aanvliegen. Aandachtsloos vul je de broodtrommels en met een vluchtige kus zwaai je de kinderen uit. Op tafel zie je de topotoets liggen. Shit, vergeten succes te wensen.

 • Zuchtend kom je thuis na een vermoeiende werkdag. Nu eerst zorgen dat de kinderen kunnen eten. Je zou vanavond eigenlijk naar de sportschool gaan, dat zeg je toch maar af. Je moet de bijeenkomst van morgen over het nieuwe HR systeem nog voorbereiden.

 • Steeds vaker vragen collega’s aan je of het wel goed gaat. “Iedereen heeft het druk”, zeg je terwijl je je tranen wegslikt.

Hoe zou het voor jou zijn als:

 • Jij zelf weer je agenda bepaalt en dan ook de rust hebt om pauze te nemen?

 • Jij weer tijd hebt om echt te horen hoe het met je medewerkers gaat?

 • Jij in de ochtendspits je aandacht bij de kinderen hebt ipv bij je werk?

 • Jij na je werkdag nog voldoende energie over hebt voor je gezin, vrienden en je hobby’s

 • Jij oprecht kunt zeggen dat het “goed” met je gaat?

"Dit is echt mogelijk als wij samen op pad gaan.
Letterlijk naar buiten voor een frisse wind door je hoofd".

Wat gaan wij doen?

Herstellen van werkdruk - wandelcoaching

Het traject bestaat uit 4 coachingssessies van 1 tot 1,5 uur, buiten al wandelend in de natuur. Daarnaast krijg je experimenten en audio bestanden voor thuis, om in de hectiek van alledag toch je rust te vinden.

Aan het einde van het traject heb je weer:

 • Grip op je eigen agenda;

 • Oprechte interesse in je medewerkers;

 • Aandacht voor je gezin;

 • Energie voor andere activiteiten thuis;

Review

MatthijsTeamleider
Lees verder
Ik merkte dat het niet meer ging toen ik om 02:00 in de nacht aan het werk was (terwijl ik een kantoorfunctie heb). Ik kwam na een vakantie niet meer op gang, was futloos en had weerstand om te gaan werken. Ik voelde me miserabel. Hierdoor ging ik het gesprek aan op mijn werk. Gelukkig heb ik een goede werkgever, die me serieus nam en ruimte gaf om een traject voor herstel te doorlopen. Ik haalde alles uit de kast, overdag slapen, mediteren, wandelen, sporten, De Wim Hoff-methode, gezonde vitamineshakes etc. Maar al gauw merkte ik dat ik dit niet helemaal alleen kon en riep ik de hulp van Miriam in als Wandelcoach. Ik koos voor Miriam omdat ik haar al eens aan het werk had gezien en positieve geluiden hoorde. De begeleiding en aanpak paste precies bij wat ik nodig had. Heel veilig en rustig, maar tegelijk krachtig en energiek. Elke sessie leverde een hoop inzichten en mooie momenten op. Steeds had ik weer iets nieuws om mee aan de slag te gaan. Het resultaat is verbluffend goed. Een nieuwe werkwijze voor mijn dagelijks leven, waardoor ik meer in balans leef en meer plezier uit mijn dag haal, en dat elke dag opnieuw!

De investering bedraagt €597 exclusief BTW (of 3 termijnen van €200, excl BTW). Vaak zijn werkgevers in het kader van verzuimpreventie of vitaliteitsbeleid bereid om (een deel van) deze kosten op zich te nemen. Informatie over het traject is eventueel voor je werkgever beschikbaar, Stuur mij een email en je ontvangt een PDF voor je werkgever.

 

 

De coachwandelingen vinden plaats in de omgeving van Den Bosch (Moerputten of Drunense Duinen). In overleg kan het mogelijk zijn om dit gebied tot een straal van 20 km rondom Den Bosch op te rekken. In het traject krijg je ook audiobestanden, daarmee kun je wandelen waar je wilt.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk kun je met zelfreflectie inzicht krijgen in je eigen stress. Het hardop uitspreken van wat je denkt, doet en voelt naar iemand die geen belang heeft, kan wel degelijk helpend zijn om echte veranderingen in gang te zetten.

Ik ben ook jarenlang leidinggevende geweest in de zorg. Ik ken de dynamiek en uiteraard heb ik de juiste opleidingen gevolgd om mij daadwerkelijk coach te noemen. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Linkedinpagina.
Het is super waardevol dat jou leidinggevende jou coacht. Als jij echt open en eerlijk kunt zijn naar hem of haar, dan heb je mij wellicht inderdaad niet nodig. Als je echter onvoldoende voortgang merkt of toch nog een reserve hebt om je uit te spreken, dan is het beter om iemand extern in te schakelen.
Niet ingrijpen is geen optie. Anders beland je straks in verzuim. Ik garandeer je dat het buiten in beweging zijn je helpt om daarna weer met frisse energie aan het werk te gaan.
Door beweging in beweging. We weten allemaal dat buiten zijn en wandelen goed voor je is.
Er is ook wetenschappelijk bewijs dat wandelcoaching bijdraagt aan het herstellen van stressklachten.
Ik sta zelf met beide benen op de grond. Het wandelen helpt mij daarbij, en jou ook. Ik ga jou niet vragen om een boom te knuffelen. Als jij een sterke behoefte voelt om dat wel te doen, dan houd ik je niet tegen.
De afstand die wij lopen hangt af van vele factoren, zoals je conditite, wandeltempo en de oefeningen die wij gaan doen.
Jazeker. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Alleen bij onweer en bij code rood verzetten we de afspraak.
Nee, dat hoeft niet. Hooggehakt en witte gympen is niet zo handig, verder mag je dragen waar jij je comfortabel in voelt.
De coachwandelingen vinden plaats in de omgeving van Den Bosch (Moerputten, Wamberg of Loonse en Drunense Duinen). In overleg kan het mogelijk zijn om dit gebied tot een straal van 20 km rondom Den Bosch op te rekken. In het traject krijg je audiobestanden, daarmee kun jij wandelen waar jij wilt.

Natuurlijk. Een eerste kennismaking is sowieso gratis en vrijblijvend. Ik organiseer daarnaast ook met regelmaat workshops of stiltewandelingen voor kleinere bedragen. Neem vooral een kijkje bij mijn aanbod. Daarnaast is ook zinvol om met je leidinggevende of HR te overleggen of er een financiële bijdrage mogelijk is in het kader van vitaliteit of verzuimpreventie.

Denk je nu: “ik blijf het nog even alleen proberen of ik lees nog eerst een boek over stress?” Je bent niet voor niks nog steeds op deze pagina. Je voelt dat het je alleen niet gaat lukken. Je hoofd moet alleen nog toestaan om naar je buik te luisteren.