Verlang je naar tijd voor reflectie? Neem een moment voor jezelf en Stap in de Stilte tijdens een stiltewandeling.

Ik nodig je uit om een vraagstuk met je mee te nemen, een uitdaging waar je graag dieper op wilt reflecteren. De rustige omgeving en de kalmerende natuur zal je inspireren terwijl wij in stilte wandelen.

๐Ÿ’š Ontdek de kracht van stilte
๐Ÿ’š Verbind je met de natuur, je eigen gedachten รฉn elkaar
๐Ÿ’š Vind rust, helderheid en nieuwe perspectieven

Foto van zonlicht in de bomen

ย 

ย 

Elsbethย liep mee in december en schreef na afloop:

“Bijzonder hoe we ieder ons eigen pad lopen, merkbaar is wel de kalmte en het tevreden zijn met jezelf. Het geeft een innerlijke grote glimlach. Ik voel mij meer open staan voor contact. Deze wandeling heeft me rust en kalmte bezorgd. En ik besef me dat ik best goed ben in mezelf zijn. Door dit mee te maken krijg ik juist enorm veel zin in het nieuwe jaar wat eraan zit te komen. Even bewust stil staan en langzaam vertragen helpt je scherp te stellen. Bedankt voor deze geweldige ervaring!”

๐—š๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜€๐—ป๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ

๐Ÿ“ Loonse en Drunense Duinen
๐Ÿ‘› Investering: na afloop stuur ik een open tikkie. Je bepaalt zelf wat het je waard is รฉn wat je kan missen. Ook voor mensen met een kleinere portemonnee is deze begeleide stiltewandeling daardoor toegankelijk.
๐Ÿ—“๏ธ scant je brein nu driftig naar een datum? Die is er nog niet. Ik snap namelijk dat je een volle agenda hebt en beperkte beschikbaarheid. Als je nieuwsgierig bent naar mij of de stiltewandeling, of je voelt een sterke behoefte om mee te gaan. Laat van je horen, dan volgt er een datum waarop we allemaal kunnen (minimaal 4 personen).
๐Ÿฅพ We lopen ongeveer 5 kilometer in een vertraagde pas
๐Ÿ’Œ Vragen of aanmelden? Mail naarย info@buitenhuijts.nl

Loop jij wel eens in stilte, dus zonder afleiding van podcast of telefoon? Wat levert het je op?

Wie neem jij mee?

Plaatje van Sigmund

Sigmund (Peter de Wit)